• 26

  mar

  Vår i luften

  Nu börjar våren visa sig och det innebär också att vi börjar plocka fram shortsen och sommarjackorna. Välkommen in

 • 24

  jan

  New Wave Partner

  Sedan årsskiftet är Profilmakarna med i New Wave Profile.

 • 1

  dec

  Ny produktionsledare

  Vi hälsar Beatrice välkommen till Profilmakarna. Hon har många års erfarenhet av profilkläder och arbetskläder och kommer att bli en otrolig tillgång. Varmt välkommen.

 • 22

  maj

  Du som privatperson kan handla i butiken

  Vi vill påminna om att även privatpersoner kan handla i butiken. Vi har både Swish och kortbetalning. Det finns allt från Sailracingkläder till Flytvästar och Gummistövlar

 • 7

  mar

  Södertälje Taxi är ny kund

  Vi är oerhört stolta över att få presentera Södertälje Taxi som ny kund.

 • 1

  nov

  Rejlerskoncernen är ny kund

  Vi har fått det stora förtroendet att få jobba med Rejlerskoncernen på nordisk basis. Avtalet omfattar allt inom profil samt även deras Benefitskollektion till de anställda. Vi lanserar webbshop för flera nordiska länder inom kort. Vi är oerhört stolta och glada över detta uppdrag.

 • 7

  aug

  Ny inköps och webbshopsansvarig

  Från och med den 7 augusti är Susanne Wiberg vår nya kollega. Hon kommer att ansvara för våra webbshopar och mycket av våra inköp till dessa. Med över 25 år i branschen känner vi oss väldigt trygga i att Susanne kommer göra ett fantastiskt jobb. Välkommen.

 • 19

  apr

  Nytt ramavtal med Södertälje Kommun

  Profilmakarna är stolta över att kunna presentera ett nytt ramavtal med Södertälje Kommun och Telgekoncernen gällande profilprodukter och profilkläder.

 • 7

  mar

  Nytt ansikte och en stark förstärkning till butiken

  Vi hälsar Anna Eriksson välkommen som butikssäljare. Anna har lång erfarenhet av arbetskläder och personligt skydd och kommer närmaste från en kollega i branschen. Så Anna vet vad hon håller på med. Varmt välkommen i gänget

 • 4

  okt

  Ny projektledare

  Vi hälsar Mikael Tamme välkommen som ny säljare på Profilmakarna. Mikael kommer jobba med såväl gamla som nya kunder och kommer att vara stationerad i Stockholm.

 • 30

  aug

  Ny kund

  Vi har fått den stora äran att få varumärket Valhalla som ny kund och ansvaret för hela konceptet inom POS mot slutkonsument. Läs mer

 • 30

  aug

  Ny medarbetare på Profilmakarna

  Vi hälsar Tommi välkommen till Profilmakarna. Tommi kommer att vara vår klippa i tryckeriet och ansvara för detta. Varmt välkommen.

 • 28

  jun

  Vi söker Projektledare /Säljare

  Vill du jobba på en riktigt rolig arbetsplats på ett riktigt roligt och framgångsrikt företag. Nu söker vi en riktigt hungrig projektledare tillika säljare. Se nedan

 • 8

  mar

  Ny kund och nya webbshopar

  Vi kan inte önska oss en bättre start än att skriva avtal med en av de snabbast växande företagen inom underhåll och utbyggnad av telekom och IT infrastruktur. Avtalet gäller 3 länder och innefattar både arbetskläder och profil.

 • 4

  jan

  Gott nytt år önskar Profilmakarna

  2015 var ett otroligt spännande år. Vi blev större, vi blev fler och vi blev starkare. Men det som kanske var det absolut roligaste var att vi fick fler nya webbshopskunder än någonsin. 2016 ser ännu bättre ut. Redan nu håller vi på att lansera 2 stycken nya shopar och fler kommer. Dessutom kan vi välkomna ett av Sveriges största bolag inom elnät- och telekomutbyggnad och underhåll med verksamhet i 3 länder och hela Sverige.

 • 5

  nov

  Ny webbshopsansvarig

  Vi hälsar Kerstin välkommen till Profilmakarna. Kerstin kommer att ansvara för våra webbshopar och har stor erfarenhet av detta sedan tidigare. I takt med att antalet webbshopskunder under året ökat kraftigt så inrättar vi nu denna nya tjänst. Har ni frågor kring webbshopar både befintliga eller om ni funderar på en ny så tveka inte att höra av er.

 • 23

  jun

  Swishbetalning

  Nu kan Profilmakarna erbjuda våra kunder att betala genom Swish. Fråga oss gärna hur det fungerar. Detta gör det möjligt även för privatkunder att handla på ett enkelt sätt. Självklart kan även företag välja att betala med Swish.

 • 4

  jun

  Nationaldag

  Fredag den 5 juni stänger vi klockan 15.00. Önskar alla en underbar nationaldag

 • 6

  maj

  Ny responsiv hemsida

  Nu lanserar vi vår nya hemsida som inte bara är snyggare den är även anpassad för smarta mobiler och surfplattor. Så nu kan du söka dig fram till det du behöver och är intresserad av när du vill och var du vill. Vi hoppas även att den är lite inspirerande genom att visa lite referenser.

 • 15

  feb

  En ny kund

  Vilken start på året. Ett av Sveriges största privatägda bolag inom byggsektorn har valt oss. Profilmakarna ska ta fram allt från profilkläder, profilprodukter, arbetskläder samt allt material till samtliga deras fastigheter som informationsskyltar osv. Vi ser väldigt mycket fram emot att hålla ihop 4 varumärken i ett så stort bolag.

 • 5

  feb

  Personligt skydd - 3M

  Nu har vi utökat vårt sortiment med personligt skydd. Nu kan du köpa hjälmar, alla typer av handskar, skyddsglasögon, hörselkåpor med mera. Vi har skrivit ett unikt avtal med 3M och kommer därmed få tillgång till hela deras sortiment. Detta är ett område som vi kommer att utöka ännu mer med tiden. Målsättningen är att vi ska vara den ledande leverantören inom arbetskläder och personligt skydd.